onsdag 4 april 2012

Instrumentbräda - 111 av 365+1 foton - #124

En rätt gammal instrumentbräda hittade jag på en  bil när jag var på
sonens jobb Nortbike och kollade motorcyklar i förra veckan.
Tyvärr vet jag inte vad det var för märke på bilen,
men jag fick ju ett foto till temat.

5 kommentarer:

Theka sa...

Man kan inte veta allt;) Häftigt att se den här bilden och tänka på dagens instrumentbrädor. Utveckling!

Eva Trillian sa...

Lite läckert med en motorhistorisk instrumentbräda :-)

Pysselfarmor sa...

Snyggt var det minsann förr. Tycker bättre om denna än den "digitala"...ja ja utvecklingen måste ju gå framåt men ändå visst är det mera känsla i denna...eller?

Ahhaa det var häger du såg! Ja då hade den absolut förirrat sig! GPS:en var väl trasig ha ha ha!
Jag står startberedd nu 00:10 är klockan - ses vi där klockan fem?? Ja alltså 05:00! Jag har bullar med mig - har du kaffepanna? Lämna katten hemma.....

Ripvantarna ska jag nu bara tvätta litet lätt i ljummet vatten (handvarmt!) och liiitet såpa, sedan skölja flera gånger och så krama ur dem försiktigt - inte vrida. Sedan puffsar jag upp dem med hushållspapper i dem och lägger dem litet varmt - inte på element men fönsterbräda. Aldrig tvätta i tvättmaskin och inte heller med tvätt- eller sköljmedel. Har du inte såpa kan du ta liiiiiiiiiitet diskmedel (tänk på att det skummar). Men bäst är såpa. Och här fick du nu skötselbeskrivningen på dessa kinkiga ripvantar som är stickade i suverän speciell fin 100% ull. Och ullen värmer vet du - inte alls som konstfibergarn som kyler. Ullen nu för tiden sticks inte som när vi var barn. Glömmer aldrig alla sticki-tröjen jag hade som barn - huvvaligen!

Nä nu ska jag nog sova så att jag vaknar då och drar iväg till dig...
jo förresten den där bilden vitt var inte fjäll och ingen wiskeykrokus heller - det var isklädda stenar vid Vojmsjöns strand som jag tyckte såg ut som fjäll när jag beskar bilden....nähä det var inte skojigt det ;-))

I morgon ska jag titta på rävsvansar! Inget tema tyvärr, men något ska jag väl klura ut för de bilderna!

kramen och ha en jiddrans bra skärtorsdag!

Pysselfarmor sa...

glömde berätta jiddrans vad jag går- gubben tror jag har blivit tokig och besatt av denna stegräknare - gott med rödvin efteråt...inte kommer jag att gå ner i vikt!

Bonnfrua sa...

Häftig gammal bil med betydligt mer mekanik än dagens diton!