måndag 3 januari 2011

Förfallen - 3 av 365 Foton - #76

Tog en promenad idag, i oplogad snö i skogen nere vid havet. Tror det är en gammal del av somarstugeområde, och någon badplats. Och visst kan man ju påstå att det är just Förfallet, så det får bli mitt tema idag.
Inget bra ljus att fota i idag heller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan!

Det var några mycket förfallna kåkar! Tråkigt att det inte hålls i ordning med tanke på att det är ett sommarstugeområde.

Jag fick en kommentar från Maggan om att hon inte kunder lämna någon kommentar hos dig. Jag kopiera det hon skrev:"Jag försöker lämna kommentarer hos min medfotografer men det går inte hos vissa. T ex Rantamor kan man inte kommentera hos om man inte har ett googlekonto. Jag vet att det är en inställningsgrej hos henne men jag kan ju inte säga något eftersom det inte går. Kanske du kan försöka komma i kontakt med henne om detta. Kanske även hos andra som har fel inställningar på. Tack!"

Jag har inte en blekast om vad problemet är eftersom jag har inga problem att lämna en kommentar. Visst jag har ett google-konto men är inte inloggad på den. Så.... nja jag vet inte!

Take care out there!
akson